Pagina 1 din 1

Scurgere diurna a barbatului

Scris: 15 Noi 2018, 13:54
de Nelutu
Am o scurgere foarte slaba cantitativ care nu este rezultatul unor ganduri necurate, si nu stiu cum sa procedez? Pot intra in biserica? Hainele pe care le port cand am scurgerea sunt necurate, chiar daca nu sunt macar atinse de scurgere? Stie cineva de la ce ar putea fi? Am avut scurgere din aceasta si anul trecut pe perioada sezonului rece. Se pare ca sI acum e la fel..

Re: Scurgere diurna a barbatului

Scris: 15 Noi 2018, 15:02
de protosinghel
Dacă e mai des decât o dată la 2 săptămâni, poate fi o problemă de răceală sau o infecţie a prostatei. În acest caz trebuie să consultaţi un urolog.
Iar dacă e o dată la 2-3 săptămâni, înseamnă că e o poluţie firească.

Dacă scurgerea nu este abundentă şi nu aveţi ce şterge/spăla, atunci chiar nu trebuie să vă problematizaţi. Intraţi în biserică şi comportaţi-vă normal. Între timp poate vă ajută şi tratamentul...

Re: Scurgere diurna a barbatului

Scris: 15 Noi 2018, 15:58
de Nelutu
Multumesc pt acest raspuns. Am facut anul trecut o analiza medicala si nu a iesit nimic.. cred ca cel mai probabil e de la frig. Mai este valabil ce scrie in Levitic vis-a-vis de hainele pe care le purtam cand avem sau dupa ce avem scurgeri? In principiu ma refer la cele pe care le am eu..

Re: Scurgere diurna a barbatului

Scris: 15 Noi 2018, 20:16
de protosinghel
Suntem în Noul Testament.
Vă dau două linkuri care cred că vă vor ajuta să înţelegeţi diferenţa.
http://www.teologie.net/2014/01/11/necu ... nstruatie/
http://www.teologie.net/2014/01/14/prec ... nstruatie/