ADEVARUL - Documente (ignorate) vechi la Vatican

Studiul şi Exegeza Vechiului şi Noului Testament. Probleme de traducere şi intelegere a textului biblic
Montan
Mesaje: 1
Membru din: 10 Apr 2015, 23:24
Confesiune: ortodox
Preocupări: Whistleblower

ADEVARUL - Documente (ignorate) vechi la Vatican

Mesaj necititde Montan » 10 Apr 2015, 23:38

The Archko Volume este relatarea biblica a rastignirii lui Iisus!

Totul este detaliat de Pilat din Pont cat si de Caiafa! Pilat a vorbit cu Iisus mult inainte de rastignire! Pilat a numit evenimentul rastignirii in scrisoarea lui: "ori Creatorul naturi este in suferinta, ori universul se destrama". Pilat a incercat sa-l salveze de cateva ori.. Dupa inviere Caiafa s-a temut pentru viata lui, singur a spus asta in scrisoare...

Tot ce am gasit in romana este doar scrisoarea lui Pontius Pilat catre Tiberiu. Acesta este doar un fragment din toata cartea pe care l-am gasit in romana:
https://valbo52.wordpress.com/2012/03/16/523/

Cartea este mult mai cuprinzatoare. In acest volum se vorbeste de asemenea despre Alexandru cel Mare si cum a cucerit el lumea. Documentele sunt scrisori gasite (ignorate) de la Vatican. Aceasta carte a fost scrisa de un preot din SUA acum 100 de ani, care sa gandit ca daca Iisus a fost un om atat de mare, trebuie sa existe dovezi. Pentru acest volum au fost necesari 10 ani de cercetari. Relateaza el totul. In volum este de asemenea scrisoarea lui Caiafa. Extraordinara relatarea lui Caiafa! Cum a vrut sa musamalizeze invierea Domnului in cea de-a treia zi dar nu se putea intelege cu soldatii pentru ca erau uimiti de ceea ce vazusera: vazusera pe ingeri!

De asemenea se vorbeste despre marea batalie a Greciei. Despre Leonidas si cei 300 care au luptat ca oameni liberi intru Dumnezeu. Aveau curaj de la Dumnezeu. Biblia a fost scrisa prima data in greaca! Erau considerati epitomul libertatii. In prima zi de lupta cu persani au nimicit 6000(sase mii) de oameni, iar persanilor le-au trebuit 4 ani sa se pregateasca pentru razboiul cu Grecia si au invadat Grecia cu o armata de 60.000 de luptatori. La vremea aceea populatia lumii cred ca avea cateva milione deci 60 mii este o cifra mare.. Imperiul lor sa destramat in Grecia (de aceea Grecia a picat prima cand a fost asa zisa "criza financiara", ca sa cada prima baricada..)

Povestea este adevarata!
https://archive.org/stream/archkovolume ... 2/mode/2up
Trebuie sa cititi cartea, eu nu am gasit-o decat in engleza. Daca gasiti in limba romana lasa-ti un link aici!

Am citit si asta:
Tot procesul lui Iisus a fost o farsa! De aceea, chiar acum in ziele noastre, Ierusalimul trebuie sa pice! De acolo va incepe razboiul..Pentru mine totul se incheaga perfect:
http://www.mesagerul-crestin.net/CB_VT/ ... _preot.htm

nemessis
Mesaje: 348
Membru din: 09 Dec 2010, 21:20
Confesiune: ateu
Preocupări: arta, stiinta, omul

Re: ADEVARUL - Documente (ignorate) vechi la Vatican

Mesaj necititde nemessis » 21 Apr 2015, 23:34

Ai auzit de legea lui Poe?
In romaneste ar fi formulata cam asa: In discutiile de pe internet este imposibil sa-ti dai seama daca textul a fost scris din credinta sincera al unui fundamentalist religios sau a fost scris de cineva care doreste bataie de joc.

Deci care e treaba cu tine? Esti in cautare de glume, sau chiar crezi ce ai scris? Fie, De unde sti ca cartea de care aduci vorba scrie ce este adevarat?


Înapoi la “SFÂNTA SCRIPTURĂ / BIBLIA”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 5 vizitatori

Crestinism Ortodox.com. Catalogul Resurselor Ortodoxe pe Internet free counters
PELERIN ORTODOX