Pagina 1 din 1

Isus ca fiu, nu ca profet

Scris: 17 Feb 2018, 22:19
de ned68
Am avut o lunga discutie cu un prieten musulman. De fiecare data cand se referea la Isus, ii spunea "profetul Isus". Eu am incercat sa-i explic ca, de fapt, Isus e fiul si a facut lucruri pe care profetii nu le-au facut. Mai mult, parerea mea era ca nu mai era necesar nici un alt profet dupa el, pentru ca mesajul lui Dumnezeu era trimis si nu mai era nimic de adaugat. Am trecut sub tacere asta.

Totusi, intrebarea e cum raspunzi cuiva care nu intelege natura lui Isus si se mai si mira ca Isus a fost lasat sa moara pe cruce?

Re: Isus ca fiu, nu ca profet

Scris: 21 Feb 2018, 23:28
de dimitrie
Un răspuns îl dă unul dintre ei:
https://youtu.be/ZnYv1euiIJU

Re: Isus ca fiu, nu ca profet

Scris: 15 Iul 2018, 08:53
de Luigi
Un răspuns îl dă unul dintre ei: https://youtu.be/ZnYv1euiIJU
dimitrie, daca ala e musulman atunci si eu sunt cosmonaut! Videoul ala e la fel de autentic ca o bancnota de 6 lei. Pe de alta parte, daca alegi sa crezi ce scrie in Coran atunci alegi sa crezi ce scrie in totalitate. Nu poti alege sa crezi doar ce iti convine iar restul sa spui ca ii fals. La urma urmei, Coranul a fost scris in intregime doar de o persoana nu de 30! Ori minte, ori spune adevarul - hotarati-va odata! Si, in sfarsit, cine e zapacitul ala care face asemenea declaratii. Ce credibilitate poate produce el? Fiecare bou poate pune un video clip pe youtube - nu poti pune botul la tot ce vezi scris pe toate gardurile ... chiar daca esti crestin ... ;-).

Re: Isus ca fiu, nu ca profet

Scris: 15 Iul 2018, 08:55
de Luigi
..cum raspunzi cuiva care nu intelege natura lui Isus si se mai si mira ca Isus a fost lasat sa moara pe cruce?
ned68 - NU POTI ! PUNCT. Crestinismul e bazat pe crez. De asta se numeste CREDINTA! Alegi sa crezi, fara sa cercetezi!