Pagina 1 din 1

Ereziile Catolice

Scris: 26 Ian 2014, 17:12
de ioan30
Ar fi interesant sa expuna cei mai bine cunoscatori o lista cu ereziile Greco si Romano Catolice existente , trecand de cele deja cunoscute privind papa si "liturgia sau messa" , in seminar am fost mai mult dupa tipic,liturgica si cantare si recunosc ca restul m-au c-am "tras in jos"noroc cu colegii eu ii ajutam la tipic,liturgica speciala,generala si practica precum si muzica iar ei la dogmatica,ibor,samd ! :x6

Re: Ereziile Catolice

Scris: 27 Ian 2014, 13:42
de AndreiDinu
Despre ereziile papismului se discuta deja aici. Multe articole interesante gasesti pe acest site.
Ereziile lor sunt foarte multe pentru ca au inovat peste tot, incepand cu dogmele, pana la cele mai mici elemente ale traditiei: taierea barbii, pictura bisericeasca, muzica liturgica etc.

Re: Ereziile Catolice

Scris: 27 Dec 2014, 17:30
de marius455
la inceput, ritul ortodox, cand s-a rupt de biserica, a avut cateva obiectii, acum sant aproape 800, deci stai linistit ca daca iti place statistica si daca se va purta de cei infailibili, de ortodocsi, de cei care sant atat de drepti, incat poate asemenea fariseilor se tem sa steie cu catolicii la aceiasi masa a lui cristos de teama sa nu se contamineze cu ceva necurat , acelasi razboi atat de drag satanei si atat de contrar evangheliei se vor mai adauga, de-a lungul timpului alte cateva sute, spre bucuria celor care sant drepcredinciosi si spre BUCURIA SAU INTRISTAREA LUI CRISTOS?FRATE CA TOTI SA FIE UNA, crezi ca isus nu a spus aceste cuvinte?Dar nu-i asa, e placut sa creem prapasti si haos. Te-a dus mintea sa contabilizezi binele altora, si sa te smeresti caci atunci ar mai fi ceva.

Re: Ereziile Catolice

Scris: 28 Dec 2014, 15:26
de Constantinos
Sunt intr-adevar multi sfinti ortodocsi care au refuzat sa stea la masa cu sodomitii dar si multi sfinti care au stat la masa cu ei precum a stat si Hristos cu pacatosii . Nu sfantul a stat impreuna cu papistasii ci papistasii au stat impreuna cu sfantul ce avea cinstea de a fi intaiul ( mai mare ) intre ei . Ortodoxul Hristos nu vrea ca toti sa fie una in sodomie caci inventata treime a papistasilor se purcede intre ea . Papistasii s-au rupt de biserica fiindca ei au aruncat primii blestemele in Sfanta Sofia , de aceea sunt acum dovediti ca blestemati impreuna cu tatal lor care i-a fatat si cu tot neamul lor cel mort .

Re: Ereziile Catolice

Scris: 29 Dec 2014, 07:29
de marius455
buna ziua,
am sa trec peste limbajul tau, cata istorie a bisericii cunosti?Gandeste-te ca pana la separarea definitiva a bisericii, cine a lucrat 1054 de ani la ruperea bisericii a fost ritul ortodox si satana, curios, pana atunci stateau la aceiasi masa...