Cadou pentru Dumnezeu

Învăţătura de credinţă ortodoxă pt "începători" şi "avansaţi"
apasarar

Cadou pentru Dumnezeu

Mesaj necititde apasarar » 29 Aug 2012, 13:27

Da 5 paini, 3 sticle de apa, 3 perechi de haine si de incaltaminte la un sarac ca si cadou catre Dumnezeu din partea ta.
Daca nu poti te poti ruga ca un sarac sau cati mai multi sa primeasca acestea. Cu cat rugaciunea include mai multi oameni e mai puternica.
E bine ca la sfarsitul rugaciunii sa te rogi sa fie doar de folos.
Nu promite nimic atat cat poti ca nu stii ce va fi maine.
Pentru cei cu copii se poate face la fel pentru ei si pentru cei dragi eventual sau pentru cineva din viata viitoare care nu mai are pe nimeni cu mentiunea in gand ca noile cadouri sunt din partea lor.

Incearca apoi sa indeplinesti ce scrie mai jos. Cat trebuie sa faci din mai jos nu stiu. Asa ca roaga-te ca pana la sfarsitul vietii sa ai ce-ti trebuie, sa ai indeplinite cele de mai jos si tu si cati mai multi oameni si sa fie acea indeplinire doar de folos. La fel roaga-te ca la sfarsitul vietii sa fii mantuit si tu si cati mai multi oameni. Nu promite nimic atat cat poti ca nu stii maine cum o sa fie.
Matei 25:
34. Atunci va zice Împăratul celor de-a dreapta Lui: Veniţi, binecuvântaţii Tatălui Meu, moşteniţi împărăţia cea pregătită vouă de la întemeierea lumii.
35. Căci flămând am fost şi Mi-aţi dat să mănânc; însetat am fost şi Mi-aţi dat să beau; străin am fost şi M-aţi primit;
36. Gol am fost şi M-aţi îmbrăcat; bolnav am fost şi M-aţi cercetat; în temniţă am fost şi aţi venit la Mine.
37. Atunci drepţii Îi vor răspunde, zicând: Doamne, când Te-am văzut flămând şi Te-am hrănit? Sau însetat şi Ţi-am dat să bei?
38. Sau când Te-am văzut străin şi Te-am primit, sau gol şi Te-am îmbrăcat?
39. Sau când Te-am văzut bolnav sau în temniţă şi am venit la Tine?
40. Iar Împăratul, răspunzând, va zice către ei: Adevărat zic vouă, întrucât aţi făcut unuia dintr-aceşti fraţi ai Mei, prea mici, Mie Mi-aţi făcut

OLGA

Re: Cadou pentru Dumnezeu

Mesaj necititde OLGA » 22 Dec 2012, 16:30

Sunt şi săraci care au nevoie chiar şi de o pâine, dar şi ei şi toţi avem nevoie de altceva mult mai mult decât de o pâine. Avem nevoie toţi de puterea de a vrea acel bine pe care trebuie să-l vrem ca să fim cât vrea Dumnezeu de fericiţi.


Înapoi la “DOGMATICĂ şi CATEHISM”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator

Crestinism Ortodox.com. Catalogul Resurselor Ortodoxe pe Internet free counters
PELERIN ORTODOX