Pro TV - Emisiunea „Frumusete pe muchie de cutit”

Tot ce nu se încadrează la alte forumuri, dar este în acord cu Regulamentul
Cosmin Florin
Mesaje: 133
Membru din: 29 Sep 2009, 12:11
Confesiune: ortodox

Pro TV - Emisiunea „Frumusete pe muchie de cutit”

Mesaj necititde Cosmin Florin » 15 Apr 2010, 08:12

Marţi seară, de la 20.30, la "Frumuseţe pe muchie de cuţit", o femeie şi-a regăsit frumuseţea, zâmbetul şi încrederea în sine. Ligia, o femeie de 39 de ani îmbătrânită mult prea devreme de viaţa grea, lipsurile materiale şi neîmplinirile sufleteşti, a suferit o transformare incredibilă. ”Sunt convinsă că Dumnezeu a avut un plan cu mine”.
Femeile din cele două imagini sunt una şi aceeaşi persoană. Transformare spectaculoasă la „Frumuseţe pe muchie de cuţit”. Peste 1,6 milioane de telespectatori au urmărit-o.
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Întâlnirea Ligiei cu echipa emisiunii "Frumuseţe pe muchie de cuţit" a avut drept rezultat o schimbare fizică enormă. Ligia a suferit o serie de intervenţii chirurgicale la nivelul abdomenului, al sânilor, a primit o nouă dantură (nu mai avea decât trei dinţi), buzele i-au fost refăcute şi, de asemenea, a scăpat de ochelari în urma unei operaţii cu laser. Apariţia Ligiei după toate aceste transformări miraculoase i-a şocat pe cei dragi. Fetiţa sa şi-a îmbrăţişat cu lacrimi în ochi mama şi n-a contenit să-i spună cât de frumoasă este. La rândul său, soţul femeii s-a apropiat cu o emoţie devastatoare de Ligia şi a mărturisit că nu îi vine să creadă cât de frumoasă este. A povestit cu ochii înlăcrimaţi că îşi dă seama cât de mult a greşit faţă de soţia sa şi că, deşi se teme să nu o piardă, acum că Ligia este o femeie încrezătoare, puternică şi atrăgătoare, este pregătit să facă totul pentru familia sa.

Când a venit la "Frumuseţe pe muchie de cuţit", Ligia mărturisea despre sine că a ajuns "în ultimul hal". Se simţea complexată, iar durerea că toate uşile i se închideau din cauza defectelor fizice evidente o măcina. Viaţa i-a fost un lung şir de suferinţe, iar nereuşitele şi dezamăgirile aveau ca punct de plecare aspectul fizic. Greutăţile au început de la 8 ani, atunci când tatăl său a decedat. Tot la acea vârstă a început şi lupta cu kilogramele: devenise obeză şi a continuat să se îngraşe până la 24 de ani, când ajunsese să cântărească 125 kg. Ligia s-a ambiţionat să slăbească prin înfometare, până a juns la greutatea pe care o are şi acum.

Însă în urma acestei slăbiri considerabile, cantitatea de calciu din organism a scăzut foarte mult şi i-a afectat dinţii. În timp, a ajuns să mai aibă doar trei. Pentru că mama ei nu avea decât o pensie de boală, care nu-i ajungea nici pentru medicamente, Ligia a lucrat pe timpul vacanţelor la o fermă şi nu a refuzat nici o slujbă "umilă" pentru a-şi ajuta familia. A terminat cu medie mare un liceu de prestigiu din Cluj, obţinând o calificare de secretar stenodactilograf, dar nu a profesat niciodată, pentru că nimeni n-avea nevoie de o secretară obeză. Cel mai mare regret al său este faptul că nu a putut urma o facultate. Acum, după transformarea miraculoasă, Ligia a mărturist că se simte încrezătoare şi fericită, dornică să ia viaţa în piept.
Vedeți aici cel mai emoționant fragment din emisiune: reîntâlnirea cu familia.

luminita-
Mesaje: 8
Membru din: 12 Apr 2010, 10:33
Confesiune: ortodox

Re: Pro TV - Emisiunea „Frumusete pe muchie de cutit”

Mesaj necititde luminita- » 16 Apr 2010, 10:04

eu nu sunt de acord cu operatiile estetice decat in cazuri de accident cand trebuie reconstituita o parte a corpului,in rest trebuia sa ramana asa cum a lasat-o Dumnezeu,oricum faptul ca se considera urata era doar in capul ei ca nu era asa de exagerat cum zicea ea incat sa o evite lumea,oricum fiecare om are frumusetea lui proprie

Avatar utilizator
maria_andreea
Mesaje: 1540
Membru din: 23 Apr 2008, 13:33
Confesiune: ortodox
Preocupări: mecanică, finanţe, teologie, natură
Localitate: Sibiu
Contact:

Re: Pro TV - Emisiunea „Frumusete pe muchie de cutit”

Mesaj necititde maria_andreea » 16 Apr 2010, 11:13

Personal, eu sunt de acord cu această emisiune. De ce ? pentru că ajută pe căi tehnologice la recăpătarea încrederii în sine, iar de aici e un pas important spre exprimarea personalităţii, a crezului... spre susţinerea punctului de vedere la urma urmei. O dată înlăturat complexul se poate privi viaţa "printr-un geam mai curat".
Mântuirea se lucrează pe ruinele egoismului. (Părintele Arsenie Boca)

michelle15
Mesaje: 3
Membru din: 05 Aug 2010, 15:06
Confesiune: ortodox

Re: Pro TV - Emisiunea „Frumusete pe muchie de cutit”

Mesaj necititde michelle15 » 06 Aug 2010, 13:18

sunt de acord cu operatiile estetice care au menirea de a "repara" mari defecte fizice...ca ale femeilor prezente in emisiunea de care ati amintit mai sus.priveam femeia din imagini...cum adica "asa a lasat-o Dumnezeu"? asa a ajuns ea,biata,care poate din lipsa de bani nu a reusit sa isi repare dantura etc. eu stiu ca Dumnezeu ne-a dat acest corp de care noi trebuie sa avem grija,sa il intretinem.trebuie sa avem grija si de trup,nu numai de suflet.
uitati-va ce frumos zambeste femeia aceasta si cat de mult i-a crescut increderea in sine!

Avatar utilizator
Victor
Mesaje: 187
Membru din: 02 Apr 2008, 19:28
Confesiune: ortodox
Localitate: Bucuresti

Re: Pro TV - Emisiunea „Frumusete pe muchie de cutit”

Mesaj necititde Victor » 06 Aug 2010, 13:39

Operatiile estetice care corecteaza anumite defecte ale aspectului fizic nu cred ca sunt rele.
Oamenii au tendinta de a izola, discrimina pe cei care nu arata prea bine sau nu au un chip frumos. Este dureros sa fii jignit pentru felul cum arati; ce sa mai spun de tendinta copiilor de a pune porecle pe seama defectelor. Nu e usor lucru sa te impaci cu ideea ca ,,asa te-a lasat Dumnezeu". Este sfasietor de dureros sa fii ignorat de comunitatea din care faci parte, pentru ca esti altfel fizionomic.


Înapoi la “Off topic si neteologic”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori

Crestinism Ortodox.com. Catalogul Resurselor Ortodoxe pe Internet free counters
PELERIN ORTODOX
cron