, şi bineînţeles ţînînd rar legătura  cu părintele, nu s-a format o adevărată relaţie duhovnicească între preot şi ucenic, dar nu s-a văzut şi nici din partea părintelui o mare îngrijorare şi interes pt  fiii săi duhovniceşti din sat ( nu o zic cu judecată).    Acum cînd i-a ajuns "cuţitul la os", ea vrea un ajutor sigur, şi eu cunoscând un părinte f. duhovnicesc care ar ajuta-o să puie un început bun, i-am propus să meargă la el la mănăstire, dar  are o oarecare frică să-i zică că vrea să meargă la altul, pt că n-o să-i permită, şi posibil chiar să o certe că alege preoţi şi slujbe de la mănăstire şi nu din sat, ( sunt sigură de asta, pt că am trecut şi eu prin astfel de momente).
 , şi bineînţeles ţînînd rar legătura  cu părintele, nu s-a format o adevărată relaţie duhovnicească între preot şi ucenic, dar nu s-a văzut şi nici din partea părintelui o mare îngrijorare şi interes pt  fiii săi duhovniceşti din sat ( nu o zic cu judecată).    Acum cînd i-a ajuns "cuţitul la os", ea vrea un ajutor sigur, şi eu cunoscând un părinte f. duhovnicesc care ar ajuta-o să puie un început bun, i-am propus să meargă la el la mănăstire, dar  are o oarecare frică să-i zică că vrea să meargă la altul, pt că n-o să-i permită, şi posibil chiar să o certe că alege preoţi şi slujbe de la mănăstire şi nu din sat, ( sunt sigură de asta, pt că am trecut şi eu prin astfel de momente).  

Sora ta să-şi asume alegerea cu curaj chiar dacă nu va face o alegere bună sau o va certa părintele actual ea trebuie să-şi păstreze credinţa mai departe, să meargă la biserică, să se roage, să facă bine după putinţă.Acum cînd i-a ajuns "cuţitul la os", ea vrea un ajutor sigur, şi eu cunoscând un părinte f. duhovnicesc care ar ajuta-o să puie un început bun, i-am propus să meargă la el la mănăstire, dar are o oarecare frică să-i zică că vrea să meargă la altul, pt că n-o să-i permită, şi posibil chiar să o certe că alege preoţi şi slujbe de la mănăstire şi nu din sat
 , pt că mă simt bine cînd vorbesc cu persoanele care sunt în aceeaşi căutare după Hristos.
 , pt că mă simt bine cînd vorbesc cu persoanele care sunt în aceeaşi căutare după Hristos.   Înapoi la “MORALĂ şi SPIRITUALITATE: aspecte practice ale vieţuirii ortodoxe”
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 13 vizitatori