Rugaciuni pentru vindecare autism

Tot felul de probleme de Morală şi Spiritualitate Ortodoxă.
Discuţii pe marginea Operelor patristice, Filocalie, Pateric etc
RomeoB
Mesaje: 42
Membru din: 23 Mar 2015, 08:23
Confesiune: ortodox
Preocupări: mantuirea

Rugaciuni pentru vindecare autism

Mesaj necititde RomeoB » 14 Ian 2019, 14:51

Am o colega al carui copil la 2 ani ai jumatate nu vorbeste de loc. Exista riscul sa sufere de autism. Colega este disperata, desi diagnosticul nu e confirmat.
Stie cineva vreo icoana facatoare de minuni, sfinte moaste, acatist sau ceva similar care sa fi dus la vindecarea completa de autism ? Oriunde in lume.
Sau vindecare substantiala ?
Ce sfat sa-i dau colegei de servici ?

In Romania cazurile de autism s-au triplat in ultimii ani. In SUA conform unui articol de pe internet unul din 88 de copii sufera de autism.

Constantinos

Re: Rugaciuni pentru vindecare autism

Mesaj necititde Constantinos » 15 Ian 2019, 07:52

Se pot cauta si gasi pe internet articole din care reiese ca este necesara o detoxifiere de metale grele ( cu zeolit, fructe, patrunjel, coriandru, chlorella sau altele pe care le poate consuma ), limitarea privitului la televizor , cand familia este ortodoxa trebuie sa duca copilul la Impartasit saptamanal. Daca inca nu vorbeste poate fi si din alte cauze, nu este dovada sigura a autismului.

Avatar utilizator
Maria888
Mesaje: 31
Membru din: 09 Dec 2016, 21:11
Confesiune: ortodox
Preocupări: O prea larga deschidere pentru mistic

Re: Rugaciuni pentru vindecare autism

Mesaj necititde Maria888 » 17 Ian 2019, 16:40

Stiu cum ca Paraclisul Maicii Domnului este pentru vindecare de boli. Se citeste 40 de zile pentru copilas. Este bine sa cereti binecuvantare de la un preot. Binecuvantarea este un ajutor spiritual nu este o conditie necesara pentru citirea acatistelor si paracliselor. Cel putin mie asa mi s-a spus.

Daca inca nu a fost diagnosticat cu autism poate nu este aceasta boala. Bunicul nu a vorbit pana la 4 ani . Dupa care a inceput sa vorbeasca brusc fluent. Era suparat ca parintii sai se certau in mod constant. Ulterior au si divortat. Atmosfera emotionala este foarte importanta pentru copii, ei simt mai multe lucruri decat pot exprima si retin mult mai multe lucruri din viata de mic copil decat ne dam seama in mod constient. Referitor la acest lucru numai parintii copilului pot sa isi dea seama, daca este ceva care l-ar putea bloca emotional sa vorbeasca.

ZalinaZix9
Mesaje: 7
Membru din: 13 Mai 2019, 15:05
Confesiune: ortodox
Preocupări: Imi place să scriu.

Re: Rugaciuni pentru vindecare autism

Mesaj necititde ZalinaZix9 » 23 Iun 2019, 21:41

Cauzele spirituale ale autismului https://www.youtube.com/watch?v=Z6NTKNPNvk8 Poți descarca acest video cu save form și poate va ajuta cu ceva, o idee.


Înapoi la “MORALĂ şi SPIRITUALITATE: aspecte practice ale vieţuirii ortodoxe”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator

Crestinism Ortodox.com. Catalogul Resurselor Ortodoxe pe Internet free counters
PELERIN ORTODOX
cron