Un nou caz de distorsionare a informatiei in mediul ortodox

Ştiri din lumea ortodoxă şi nu numai. Orice informaţie cu tematică religioasă care este de interes comun
Petre C
Mesaje: 606
Membru din: 24 Noi 2008, 21:42
Confesiune: ortodox
Localitate: Bucuresti
Contact:

Un nou caz de distorsionare a informatiei in mediul ortodox

Mesaj necititde Petre C » 19 Noi 2009, 11:25

Daca mediul ortodox de pe internet nu poate transmite cu acuratete simple informatii, la ce sa ne asteptam atunci cand intervin pasiuni si orgolii (cum a fost si este dezbaterea despre cipuri, si nu numai...):
Circula pe internet un mesaj alarmant (Cei 230 copii pastoriti de Parintele Nicolae Tanase la Pro Vita - Valea Plopului nu mai au ce manca!Va dati seama ce durere trebuie sa existe acolo, sa vezi ca dupa atatia ani in care Parintele s-a zbatut sa le ofere un camin celor care aveau atata nevoie, se vede acum in situatia de a nu mai avea ce sa le ofere ca hrana micutilor. Poate unii din noi avem copii si stim ca mai presus de noi ca adulti intotdeauna vor fi ei, cei mici. Poate unii inca nu avem copii, dar e lesne de imaginat ce inseamna sa ai in fata ta un copil care iti spune ca ii este foame.).

Mesajul pare a fi al unui binevoitor.

Nu aceasta este realitatea de la Valea Plopului!

E adevarat ca ne descurcam mai greu toamna, dar, slava Domnului, ne descurcam - inclusiv datorita binevoitorilor carora le multumim si pe aceasta cale, si de la care adunam acum bani pentru: centrale termice, calorifere si materialele conexe, lemne de foc, lemn pentru constructii etc. In prezent construim pentru copiii existenti si punem temelii de casa pentru tinerii de la noi care urmeaza a se casatori, pentru ca sprijinul de pina acum sa se inmulteasca (in 16 august a.c. am maritat prima fata crescuta de noi).
Nu avem siguranta unei finantari de zi cu zi, dar Dumnezeu ne-a purtat de grija zi de zi. Precizam ca, nu am trimis si nu vom trimite persoane care sa colecteze ceva pentru cei 304 copii si asistati de la Valea Plopului.
Avem rugamintea de a retrage mesajul trimis din om in om pe internet, cu care nu sintem de acord si care ne face deservicii.
Acelora care au reactionat trimitind bani sau alimente le multumim din suflet si ii rugam sa inteleaga ca noi nu fortam nimanui mina ca sa ne ajute, prin nici un fel de mijloace.
Cine poate si doreste sa ne ajute in oricare fel este binevenit, dar nu vrem sa o faca in mod fortat ca urmare a unor asemenea mesaje alarmiste.

Cine poate si vrea sa ne trimita bani, contul nostru este:

2511.A01.0.1184390.0211.ROL.1
BCR Sucursala Valenii de Munte
Cod IBAN: RO42 RNCB 0211 0118 4390 0001


Preot Nicolae Tanase
"Că de voi şi umbla în mijlocul morţii, nu mă voi teme de rele; că Tu cu mine eşti." Ps. 22,4

Petre

Înapoi la “Ştiri şi anunţuri generale”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator

Crestinism Ortodox.com. Catalogul Resurselor Ortodoxe pe Internet free counters
PELERIN ORTODOX