Sfantul Apostol Pavel ne spune (de mai multe ori): "nu va inselati, betivii nu vor mosteni Imparatia lui Dumnezeu". Despre adventistii nu spune asa ceva (de fapt, Sfantul Apostol Pavel este primul adventist - asteptator a revenirii Mantuitorului).
Si noi il asptam pe Hristos, dar nu imbracati in alb, in prealabil dupa ce ne-am vandut tot, pt ca un "profet" ar fi calculat el data venirii
Mai rau scrie in Sf Scriptura de eretici, care primesc anatema.
Betivii se pot vindeca, relativ usor la doctor, dar ereticii? Numai prin mila lui Dumnezeu.
De betivi nu scrie ca dupa prima si a doua mustrare sa te departezi, dar de eretici DA!
Aveti grija ce spuneti. "Afirmatia" apartine Domnului Iisus Hristos.
Stiu dragule, insa te-ai folosit de un citat din Sf Scriptura ca sa arati cit esti tu de cunoscator. Deci mindrie!
Pentru ca ne place simplicitatea. Nu avem nevoie de zorzoane.
Goi sunteti si pe dinauntru. Nu are nicio legatura Casa Domnului cu gustul dumitale.
Ar trebui sa va fie rusine. M-am facut ca nu am observat cand mi-ati propus ceva de genul "hai sa ne batem joc de mata". Daca ati fi vrut sa va bateti joc de poza mamei (calitatea imaginii, a culorilor, umbrelor, etc) ar fi fost in regula. Dar, dvs. mi-ati propus sa ne batem joc da mama mea (nu de poza ei). Inca o data: sa va fie rusine.
E normal sa te faci ca nu observi. Nu te ambala, relaxeaza-te. In primul rind nu am zis mata, nu exista in limba romana, se scrie MA-TA, adica a ta mama.Dragule eu am zis sa ne batem joc de poza, nu de mama ta. Dar ai ajuns la o concluzie cumva ciudata

chipul mamei din poza are legatura foarte intima chiar cu mama ta reala. Bravo!!!Insa dupa manifestare, incet incet te arati cu adevarat cine esti. Tie sa-ti fie rusine!
Eu pot sa-mi bat joc de o icoana (este doar o pictura). Dar, niciodata nu-mi voi bate joc de personajul din icoana.
Nici tu nu mai stii ce spui si ce sa crezi. Vai de tine.
Leonte de Neapole, combatând pe iudeii care învinuiau pe crestini pentru cinstirea icoanelor le raspunde: "Ne închinam fetelor de pe icoane si închipuirilor sfintilor, nu ca lui Dumnezeu. Pentru ca daca ne-am închina lemnului icoanei ca lui Dumnezeu atunci ne-am închina la orice lemn. Si de s-ar fi sters fata de pe vreo icoana noi am da-o pe foc, cum facem aceasta de multe ori. Noi crestinii, sarutând cu buzele trupesti chipul lui Hristos, al apostolului sau al mucenicului, cu sufletul si cu gândul nostru sarutam pe Hristos si pe sfintii Lui".
Dupa cum Iacob, înainte de sfârsitul sau, s-a închinat deasupra toiagului lui Iosif si prin aceasta a cinstit, nu toiagul, ci pe cel ce îl tinea, asa si noi credinciosii ne închinam si sarutam icoanele.
Sfântul Metodie de Patara, care a trait prin veacul al III-lea, scrie: „Închipuirea îngerilor lui Dumnezeu, care se fac din aur, ale începatoriilor si ale stapâniilor, noi le facem intru cinstirea si slava lui Dumnezeu".
Cel ce nu cinsteste icoana, nu cinsteste, nici pe cel infatisat pe icoana. Insa, poate va spune cineva: icoana lui Hristos, dar nu si a sfintilor. Ce nebunie! Asculta ce spune Domnul ucenicilor: "Cel ce va primeste pe voi, pe Mine ma primeste" (Matei 10, 40). Astfel, cine nu cinsteste pe sfinti, nici pe Domnul insusi nu-L cinsteste". - Sf. Ioan Damaschin, D. Icoane
Dragule, n-am nimic cu tine, nici cu mama ta, nici cu nimeni, nici poza nu-mi trebuie, nimic. Ceea ce era de demonstrat, s-a demonstrat.