Am făcut rău recomandând tratament homeopatic?

Fiecare scrie ce doreşte şi discuta cu cine vrea, dar pe teme teologice (ce nu se încadrează la vreunul din compartimentele de mai sus)
Ioana1988
Mesaje: 29
Membru din: 21 Noi 2012, 20:20
Confesiune: ortodox
Preocupări: design, muzica, desen, carti, religie

Am făcut rău recomandând tratament homeopatic?

Mesaj necititde Ioana1988 » 21 Noi 2012, 21:12

Sunt intr-o dilema...De fapt nu e o dilema, sunt stresata foarte rau, nici nu prea dorm noaptea.. din 2 motive:

1. Ma simt vinovata ca unul dintre unchii mei a murit..A avut cancer..Ma simt vinovata ca nu am putut sa fac ceva
sa il scap de boala ( stiu ca practic e vointa lui Dumnezeu) dar...nu stiu...Eu am zis la inceput sa manance mai sanatos, deoarece manca numai carne afumata.Dar nu m-a bagat nimeni in seama.Am zis sa se incerce si un tratament naturist si regim alimentar, rugaciuni, toate cele, pt ca stiu cazuri care s-au vindecat respectand anumite reguli alimentare, psihice si religioase. In ultima faza, dupa un an de citostatice, mi-am facut curaj ( da curaj, pt ca nu prea mi se iau in considerare parerile in fam.) si am zis sa incerce si ceva naturist. Urma sa le trimit un medic ff bun de aici din Timisoara, dar...s-a imbolnavit si mama medicului de aceeasi boala si nu a mai putut sa plece....Am cautat disperata si pe cineva in orasul lor, am gasit cea mai buna doctorita dar...unchiul a zberat la ea, a zis ca oricum moare, ca nu il mai intereseaza nimic si continua sa manance sfumaturi.
Ma simt ff vinovata ca l-am lasat asa, puteam sa insist mai mult chiar daca nu ma baga nimeni in seama ...Nici nu stiam pe atunci atat de multe despre natura, dar oricum ,ceva puteam sa fac...M-am si rugat, dar poate nu suficient sau nu cum trebuia...

2. Eu, din nevoie, am mers la un medic homeopat, deoarece primisem un tratament care nu exista in tara la noi si nu aveam cum sa il iau (original)