D-le
undecimus, v-am atenționat
aici că vă banez definitiv dacă mai răstălmăciți cuvântul Scripturii. Vă șterg mesajele în care efectiv batjocoriți textul Scripturii, și aplicăm Tit.3:10, regulamentar.
În Tit 3,10 nu scrie că omului "
eretic" trebuie să i se pună căluşul în gură apoi să fie ucis. Deci cine "
răstălmăceşte" şi "
batjocoreşte" textul Scripturii?
Cu o asemenea atitudine intolerantă şi răuvoitoare aduceţi dezonoare forumului şi credinţei ortodoxe, punându-vă în situaţia de a primi mesaje precum cele de mai sus.
Dle duodecimus, ex undecimus, va rog sa va vedeti de treaba. Va las pe dv sa va corectati mesajul. In caz ca veti continua cu astfel de mesaje, eu va voi bana.
Vă combateţi cu propriile argumente. Pentru cei care nu au reţinut până acum, atât în textul postat de dvs., cât şi în acesta:
"... temeţi-vă mai curând de acela care poate şi sufletul şi trupul să le piardă în gheena." (Mat.10,28)
se foloseşte verbul [άπόλλυμι] a ucide, a distruge, a ruina, a pierde (a face să piară). Adică sufletul poate fi ucis, distrus, făcut să piară pe veci. Halal suflet "nemuritor" !
Ca sa nu ma acuzati de numai stiu eu ce, intoleranta si altele, vor urmarii logica cultului dv, asa ca vom spune ca dv
."... temeţi-vă mai curând de acela care poate şi trupul si suflarea de viata şi trupul să le piardă în gheena." (Mat.10,28)
Nu vă temeţi de cei ce ucid trupul, iar trupul si suflarea de viata nu pot să-l ucidă; temeţi-vă mai curând de acela care poate şi trupul si suflarea de viata şi trupul să le piardă în gheena.
Sunteti multumit, va suna bine, e biblic acuma?
Auziti tot nu inteleg cand spune Pavel ce anume sa se desparta si sa fie cu Hristos, mi-ati spus ca el insusi, iar mai devreme mi-ati spus ca nu putem ajunge in Rai cu aceste trupuri, deci va rog lamuritit-ma ce anume se departe de trup.
Si mai lamuriti-ma cui propavaduieste Hristos ?
19. Cu care S-a coborât şi a propovăduit şi duhurilor ţinute în închisoare,
20. Care fuseseră neascultătoare altădată, când îndelunga-răbdare a lui Dumnezeu aştepta, în zilele lui Noe, şi se pregătea corabia în care puţine suflete, adică opt, s-au mântuit prin apă. Petru 3-18-20
Imi puteti spune clar cui a propavaduit?