Să spunem "NU" referendumului

Fiecare scrie ce doreşte şi discuta cu cine vrea, dar pe teme teologice (ce nu se încadrează la vreunul din compartimentele de mai sus)
Pr Haralambie
Mesaje:895
Membru din:14 Ian 2010, 19:54
Confesiune:ortodox
Preocupări:Sensul vieţii
Localitate:BOR
Contact:
Re: Să spunem "NU" referendumului

Mesaj necititde Pr Haralambie » 06 Oct 2018, 16:24

Măi înșelatule, macar vezi ți de treaba ta și nu face campanie împotriva referendumului, daca mai mult nu te duce capul să înțelegi importanta lui. Mai documentează te și tu că au fost atâtea conferințe și dezbateri recente.
Și ce vii aici cu citate din Sf Lavrentie care nu au nici o legătură cu referendumul.

Mergeți la vot și votați Da!
Pentru securizarea și mai bună clarificare a termenului de căsătorie între un bărbat și o femeie.
Pentru familia instituită de Dumnezeu.
Asteptati puțin după ce puneți stampila și nu lipiti foaia după ce o împăturiți pt că se imprima culoarea și pe cealaltă parte și se anulează buletinul.
Cu mult respect.

Constantinos

Re: Să spunem "NU" referendumului

Mesaj necititde Constantinos » 07 Oct 2018, 07:59

Este organizat de ziua Sfintilor Serghie si Vah pe care LGBT ii considera homosexuali , pe hristosul lor il considera homosexual si il urmeaza pe la spate cu " crucea " la vedere . Faptul ca vor sa se cunune chiar si in bisericile ortodoxe aceasta inseamna ca vor sa aiba o relatie cu Hristos , sa intre in ei prin aceasta taina dar apoi sa-l sodomizeze . Sa nu fie ca Romania sa piarda apoi sute de milioane de euro pentru educatia " inversa " desfasurata pe parcursul a zeci de ani ca in 4 ani nu reusesc nimic . Referendumul nu este a lui Drac Nea . Sodomnitii nu fac parte din biserica ortodoxa , au pierdut harul de la botez si nu au dreptul nici macar la spovedanie daca vor sa existe .

Constantinos

Re: Să spunem "NU" referendumului

Mesaj necititde Constantinos » 07 Oct 2018, 11:36

Din ce ai scris reiese ca sfintii au dreptul sa judece fiindca asa era si judecata in Vechiul Testament , cine are pe dreptul Judecator ca Lumina in suflet are dreptul sa judece pe homosexuali . Sfantul Nicodim Aghioritul scrie ca in noaptea cand a fost nascut Hristos in Betleem , ingerii au omorat toti sodomitii din acea regiune a Iudeii . Fa-te inger si ca sa nu fii sodomizat poti omora la fel ca Ioan Valahul . Daca am intelepciune nu esti tu in stare sa judeci , macar citeste mai mult si nu mai posta atat ca tot o sa-ti fie sterse din moment ce enervezi cu un stil mandru si "preaintelept "


Înapoi la “ALTE SUBIECTE TEOLOGICE”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori

Crestinism Ortodox.com. Catalogul Resurselor Ortodoxe pe Internet free counters
PELERIN ORTODOX