Adevărul "ascuns" din spatele fenomenului numit "homosexualitate"

Fiecare scrie ce doreşte şi discuta cu cine vrea, dar pe teme teologice (ce nu se încadrează la vreunul din compartimentele de mai sus)
Constantinos

Re: Adevărul "ascuns" din spatele fenomenului numit "homosexualitate"

Mesaj necititde Constantinos » 07 Oct 2018, 12:59

https://www.facebook.com/ChristianPassi ... __tn__=C-R
Iar faptul ca pe Apostolul Pavel il crezi homosexual si nu feciorelnic spune totul despre un " simplu " om .

Avatar utilizator
Maria888
Mesaje: 32
Membru din: 09 Dec 2016, 21:11
Confesiune: ortodox
Preocupări: O prea larga deschidere pentru mistic

Re: Adevărul "ascuns" din spatele fenomenului numit "homosexualitate"

Mesaj necititde Maria888 » 10 Oct 2018, 16:01

Sa va fie rusine! Acestora care va mai si credeti crestini si ca sa va justificati caderile inventati povesti cu Sfinti care ar fi fost gay!
Am vorbit pe net si cu gay, si cu oameni care sufereau de disforie, si cu pagani, si cu satanisti, si macar toti nu pretindeau cum ca ar intelege pe Dumnezeu sau ar crede ca exista sau ca ii iubeste. Si unii chiar ziceau ca stiu ca nu sunt bune sentimentele lor si nu stiu ce sa faca in continuare cu viata lor.
Dar cei care preferati sa terfeliti sfintii si va folositi de cruce si de Iisus doar ca sa va simtiti mai buni decat restul sa primiti si omagii de cei care sustin cauza LGBTQ, si de la crestini (care nu isi dau seama intotdeauna ce vreti sa spuneti prin limbajul alunecos pe care il aveti) ma aduceti in cea mai profundal depresie.
Sunt oameni care sufera de la aceasta "normalitate" doar ca sa respecte dogmele bisericii precum si textul biblic in integritatea lui! Sunt oameni care recunosc sincer ca nu cred in Dumnezeu si sufera insingurarea spirituala care vine din aceasta si tot isi duc o cruce chiar daca nu cred in ea. Dar cei care va mintiti doar ca sa va simtiti bine, dati sfaturi rele ca sa smintiti pe oameni, e clar de la cine lucrati!
Si n-aveti decat sa ma damnati si sa imi spuneti ca sunt obligata sa iert ca asa a spus Iisus. Puteti da si citate din Biblie. Din partea voastra nu au putere! Rusine sa va fie!


Înapoi la “ALTE SUBIECTE TEOLOGICE”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 5 vizitatori

Crestinism Ortodox.com. Catalogul Resurselor Ortodoxe pe Internet free counters
PELERIN ORTODOX
cron