ANUNŢ UMANITAR

Fiecare scrie ce doreşte şi discuta cu cine vrea, dar pe teme teologice (ce nu se încadrează la vreunul din compartimentele de mai sus)
Georgiana1207
Mesaje: 2
Membru din: 27 Aug 2012, 14:51
Confesiune: ortodox
Preocupări: literatură, teologie

ANUNŢ UMANITAR

Mesaj necititde Georgiana1207 » 03 Sep 2012, 14:23

Doamne ajută,
Cunosc o bătrânică care are nevoie de ajutorul vostru! De la ploaie, acoperişul s-a crăpat, e varză, îi intră apa în casă; Nu are pensie, are doar 4 milioane pensia soţului dânsei care a murit recent. E foarte bolnavă şi slăbită, miercurea aceasta îi taie apa deoarece nu a avut bani să plătească nici jumătate din sumă măcar. Are alte datorii neachitate, nu are de unde efectiv, trăieşte singură împreună cu băiatul ei, care şi acesta e bolnav, a avut un accident, l-a călcat maşina şi în prezent are tijă de fier în picior. El nu poate munci din cauză că nu are voie să facă efort. Nici bani de lemne nu are pentru la iarnă, rudele au uitat de ea complet şi nimeni nu vrea să o ajute.
E foarte greu, dacă din întâmplare intră cineva pe acest site şi poate da o mână de ajutor m-aş bucura. Adresă de contact: jordinjoulie@yahoo.com sau georgianageorgiana137@yahoo.com

Înapoi la “ALTE SUBIECTE TEOLOGICE”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator

Crestinism Ortodox.com. Catalogul Resurselor Ortodoxe pe Internet free counters
PELERIN ORTODOX
cron