Cuvinte de suflet

Topicuri pe care ar trebui sa le stergem, dar ne e mila de timpul pierdut de altii la scrierea lor.
dan_ion
Mesaje:43
Membru din:03 Mai 2008, 17:16
Cuvinte de suflet

Mesaj necititde dan_ion » 04 Iun 2008, 07:28

Cand construiesti un forum,este ca si cum ai construi o casa.Forumul este un camin pe care il vrei cat mai frumos,un camin unde sa te simti in siguranta si sa fii fericit.Iti impodobesti caminul cu ce e mai placut si mai scump.Un ortodox mai adauga o icoana,o candela sau un sfesnic.Atarna in perete si un sirag de metanii.O mireasma placuta de busuioc intregeste aceasta atmosfera sacra si familiara.Nici un credincios nu-si permite sa-si murdareasca locuinta ,aruncand cu gunoaie pe jos sau pe pereti.Si nu permite unui oaspete acest lucru.Acesta e rolul cenzurii pe un forum.Cand cenzura actioneaza pe criterii inexplicabile,te intrebi daca nu ai nimerit intr-o locuinta ciudata,unde stapanul casei se comporta inexplicabil.
Recent,am postat pe multe forumuri ortodoxe un anunt.Era un anunt prin care semnalam aparitia unei carti ...ortodoxe.Cu bucurie in suflet am constatat ca toate forumurile mi-au mentinut anuntul,inclusiv cel de fata.Cu singura exceptie.Unul din forumuri care se vrea... ortodox,mi l-a sters.Fara explicatii.A fost gestul tipic al romanului-sef ,care iti face cate o nebucurie,fara sa catadicseasca sa-ti dea explicatii ,numai ca sa simti mana stapanului?
De cate ori voi trece pe langa acea casa,chiar daca se afla pe strada mea,imi voi face o cruce si voi intoarce capul.Intre mine si falsa importanta a unor vecini de cartieri exista o distanta considerabila. :(
De cate ori voi trece pe langa casa unde scriu aceste randuri,voi pasi cu smerenie peste prag,imi voi descoperi capul,asa cum se cuvine,si il voi saluta pe stapanul casei cu atat de familiarul si romanescul:buna ziua! :D
Intre mine si reala lui importanta ,nu mai exista nici o distanta.
(Nu agreez noua ortografie la moda,cu adverbul si articolul nehotarat sudate sau prepozitii sudate.Eu sunt de moda veche si asa vreau sa raman)

Înapoi la “Arhivă & Recycle Bin”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori

Crestinism Ortodox.com. Catalogul Resurselor Ortodoxe pe Internet free counters
PELERIN ORTODOX
cron