Ajutor umanitar

Spune ce doreşti şi poate vei fi ajutat
Amedeo
Mesaje:1
Membru din:08 Feb 2013, 16:48
Confesiune:ortodox
Preocupări:pensionar invaliditate
Ajutor umanitar

Mesaj necititde Amedeo » 08 Feb 2013, 17:10

Ma numesc Amedeo Laurian Pastrav, sunt din orasul Solca, str. Horia, nr.2 judetul Suceava, Romania. Doresc sa va spun necazul meu fiindca am ajuns la momentul cand nu mai sunt in stare sa ma ajut singur
Am lucrat incepind cu luna februarie 1989 neintrerupt pana anul trecut, ca fotograf, incarcator descarcator la o cooperativa mestesugareasca din Solca, pedagog la liceul teoretic Solca si supraveghetor de noapte la centrul de plasament din Solca.
Am 45 de ani si acum 13 ani a trebuit sa ma internez in spital unde mi s-a pus diagnosticul de scleroza multipla secundar progresiva. Anul trecut a trebuit sa ma pensionez nemaiputand sa fac fata cerintelor de la serviciu. Incerc sa fac fata in continuare vietii si bolii.
In prezent incep sa ma descurc din ce in ce mai greu fiindu-mi dificil sa-mi fac cumparaturile zilnice (neputand sta in picioare mai mult de 10 de minute), o problema este aducerea in casa a unui cos de lemne necesar incalzirii nu mai spun ca parcurgerea unei distante mai mari de 250 de metri a devenit o problema. Lucruri simple la prima vedere acum odata cu accentuarea bolii au devenit probleme dificile.
Acum o luna am racit si in cazul bolii mele chiar si o indigestie imi afecteaza capacitatea de a ma misca. A trebuit sa fac apel la serviciul 112 pentru a ma deplasa la spital. Am stat internat in spital si am avut o perioada de timp in care m-am simtit mai bine. Nu-mi ramane decat gandul cu care ma mai consolez, ca astea sunt situatii cu care se intalnestc mai multi oameni nu numai eu.
Parintii care ma mai ajutau au murit si care nefiind din Solca am ramas fara nici un fel de rude care sa-mi fie aproape.

Am gasit un tratament care nu ar fi foarte scump comparativ cu cel pe baza de interferon dar care raportat la cuantumul pensiei mele de 563 de lei este practic la fel de greu ba chiar imposibil de procurat fiindca lunar mai sunt de platit si alte cheltuieli. Medicamentele care le-am gasit pe internet si care sunt folosite cu success in tratarea bolii in Ungaria, nu vindeca boala dar o stopeaza si da ocazia de a prelungi perioada de asa zisa bunastare a starii de sanatate. Tratamentul consta in medicamente administrate pe cale orala timp de cel putin 3 luni pe an, tratament ce costa 966 de lei pe luna sau 2898 de lei pentru o cura minima de trei luni.
Pe aceasta cale fac un apel catre dumneavoastra de a ma ajuta cu aceasta suma (macar pentru o luna) pentru a putea sa-mi revin putin, acum avand deja dificultati cu mersul (nu pot sta in picioare mai mult de 10 de minute), auzul si vazul (ochiul drept este functional in proportie de 60%), disfunctiile sfincteriene au inceput sa fie mai dese . Ma adresez dumneavoastra ca fiind ultima mea speranta de a beneficia de o sansa de a-mi imbunatatii viata.
In cazul in care obtin sponsorizarea tratamentului anexez contul cardului unde pot fi virati banii RO57RZBR0000060013549297
COD SWIFT - RZBRROBU cont descis la banca Raiffeisen.
Tel. 0756845609
Mai jos este un link care acceseaza un material video care explica realizarile medicilor maghiari in tratarea sclerozei multiple.
http://www.youtube.com/watch?v=NI5tM7HDh0Q
Dupa materialul video de mai sus am scos mai jos medicamentele cu ajutorul carora se trateaza scleroza multipla.
Medicamentele se gasesc de cumparat la adresa
http://www.celulestem-olimpiq.com/afect ... a-134.html


Olimpiq StemXCell - 60/60 capsule - 660 lei
Flavin 7+ - 90 capsule - 79 lei
Medicannabis sativa ulei - 1-2 ml/zi 200 ml - 117 lei
Medicannabis capsule - 2 capsule/zi 100 capsule - 90 lei
Vitamina E - 1 capsula/zi 60 capsule - 20 lei
_______
966 lei


Situatia mea se inrautateste odata cu trecerea timpului. Cred ca are loc un nou puseu al bolii. Aud si vad din ce in ce mai rau, deplasarea este din ce in ce mai dificila. Va rog ajutati-ma.
Fişiere ataşate
Buletin RMN Suceava 2010.doc
(499KiB)Descărcat de 406 ori
Bilet de iesire sp_ Suceava 2010.doc
(1.09MiB)Descărcat de 280 ori
Bilet de iesire sp_ Radauti 2010.doc
(2.2MiB)Descărcat de 272 ori
Protocol RMN Elias 2000.doc
(1.39MiB)Descărcat de 264 ori
Bilet iesire Radauti 2000.doc
(1.13MiB)Descărcat de 303 ori

Înapoi la “Diferite cereri. Solicitări de ajutor”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori

Crestinism Ortodox.com. Catalogul Resurselor Ortodoxe pe Internet free counters
PELERIN ORTODOX
cron