La rugămintea lui Floryan îl debanez pe undecimus. Floryan își asumă responsabilitatea activității lui undecimus pe forum.Pe undecimus, cu părere de rău, l-am banat permanent pentru stăruință în denaturarea învățăturii Sfintei Scripturi (cf.Tit.3:10-11). Aproape că nu mai poți face diferența într-un asemenea caz, unde anume s-a terminat denaturarea înțelesului Sfintei Scripturi și de unde a început batjocorirea acestuia. Dar cred că omul nici nu mai realizează cât de departe a ajuns.
Ei, ce-i cu samovolnicia asta pe forumul MEU? Trebuia mai întâi avertisment, cu explicarea motivelor, şi abia apoi ştergerea contului.Conturile "Nemesis" si "NMS" au fost sterse permanent. Golanii nu au ce cauta aici.
Dle NMS a primit avertizare si ban pentru o zi pe motiv "ironia de prost gust si fara sens, sau orice mesaj care il poate afecta pe vreunul dintre membrii acestui forum"Ei, ce-i cu samovolnicia asta pe forumul MEU? Trebuia mai întâi avertisment, cu explicarea motivelor, şi abia apoi ştergerea contului.
Haideţi să mai consultăm puţin înainte de a lua astfel de decizii. Eu nu v-am dat bâtă împotriva userilor, ci în primul rând istrumentar de a face ordine în mesaje.
Până la urmă tot eu mă ocup de despărţirea şi unirea subiectelor sau trecerea lor în subforumul corespunzător.
Absolut. Sa stiti ca si pina acum ma mai consultam cu Parintele Dimitrie, dar de acum ma voi consulta cu dvNumai că trebuie de acum înainte să ne mai consultăm puţin.
Eu l-am şters cu mesaje cu tot...Lui SfSloboz, i-am dat o pauză, urmând să hotărască pr Petru pentru el.
Cred că a confundat forumul cu clubul golanilor.
Nu i-am sters mesajele pentru ca să se vadă de ce este suspendat chiar fără avertisment.
M-am răzgândit în privința d-lui, de aceea îl banez doar o zi; poate se mai gândește și se răzgândește după câteva lămuriri pe forum.Paratraznetul este banat permanent. S-a declarat dispus să-l contacteze pe diavol. Asta este prea mult. Curând îl va urma și celălalt ateu. Aceștia nu au ce căuta pe un forum creștin; au dovedit-o cu vârf și îndesat.
Înapoi la “De la Echipa catre membri”
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori