Felicitare de Crăciun şi Anul Nou

Aici trebuie să se prezinte fiecare user nou şi tot aici puteţi face diferite propuneri şi observaţii privind organizarea şi administrarea forumului
Avatar utilizator
protosinghel
Mesaje:5422
Membru din:01 Apr 2008, 15:53
Confesiune:ortodox
Preocupări:liturgică, misiune
Localitate:Portugalia
Contact:
Felicitare de Crăciun şi Anul Nou

Mesaj necititde protosinghel » 24 Dec 2009, 10:39

Imagine

Cu ocazia sărbătorii Nașterii Domnului şi a Anului Nou (civil), echipa de administrare a forumului dorește tuturor utilizatorilor şi vizitatorilor sănătate şi mântuire. Dea Domnul ca harul şi binecuvântarea cerească să ne însoțească şi să ne lumineze şi mai departe viața noastră.
Întru mulţi şi fericiţi ani!

Danut D Deleanu
Mesaje:4
Membru din:25 Iul 2008, 15:47
Localitate:IASI Romania
Contact:

Re: Felicitare de Crăciun şi Anul Nou

Mesaj necititde Danut D Deleanu » 31 Dec 2009, 10:58

@ La multi ani Romania si Romani de pretutindeni.Fie ca anul 2.010 sa fie anul de intrare in normalitate,un an de unitate pentru toti romanii,de intrare in linie dreapta pentru prosperitate , ca tara sa capete locul meritat in randul tarilor dezvoltate, in randul Gintelor Latine asa cum dorea bardul de la Mircesti la Montpellier in secolul trecut.DDD

Avatar utilizator
maria_andreea
Mesaje:1540
Membru din:23 Apr 2008, 13:33
Confesiune:ortodox
Preocupări:mecanică, finanţe, teologie, natură
Localitate:Sibiu
Contact:

Re: Felicitare de Crăciun şi Anul Nou

Mesaj necititde maria_andreea » 06 Ian 2010, 14:46

La multi ani, :) ! Pentru cei care intra in lumina sfintelor sarbatori de iarna. Sa fie un bun prilej de inaltare a sufletelor catre tronul cel ceresc.

"Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu incredere, in jos cu ingaduita si in sus cu recunostinta."
Mântuirea se lucrează pe ruinele egoismului. (Părintele Arsenie Boca)

Avatar utilizator
maria_andreea
Mesaje:1540
Membru din:23 Apr 2008, 13:33
Confesiune:ortodox
Preocupări:mecanică, finanţe, teologie, natură
Localitate:Sibiu
Contact:

Re: Felicitare de Crăciun şi Anul Nou

Mesaj necititde maria_andreea » 08 Ian 2010, 13:52

Dar vreau să vă spun că, începând de la Anul Nou, grija noastră cea mai mare trebuie să fie alta. Cel mai mare lucru este să ne înnoim viata, să luăm aminte, cu fiecare an nou să lăsăm câte un păcat care ne stăpâneste cine stie de când si să punem în locul lui o virtute. Să iertăm greselile celor ce ne-au supărat, să-i iertăm pe toti, să începem Anul Nou cu inima curată si cu credintă în Dumnezeu. Să nu începem la crâsmă cu betie, cu fluiere, cu câte si mai câte petreceri. Că dacă începi bine din ziua întâi, fiindcă ziua bună se arată de dimineată, asa o să-ti meargă tot timpul!

Du-te prin sate acum, în noaptea aceasta. Este iadul pe fata pământului! Iată cum stiu oamenii să multumească lui Dumnezeu că le-a mai dat un an de viată. Dar vine moartea la om si-l strânge de gât, de nu mai poate spune nici preotului ce a făcut, că i-a legat limba! Cât ar mai vrea el atunci să-i mai dea Dumnezeu un ceas. Dar nu-i mai dă! Este rânduit: când ti-o veni ceasul, te ia si te duce. Ai vrea să te rogi: "Doamne, mai dă-mi un minut!" Dar nu-ti mai dă! Ai avut destule! Dumnezeu este prea drept! Ti-a dat vreme, dar n-ai vrut să te îndrepti, să te pocăiesti, să plângi, să te rogi! Ti-a dat atâtia ani de viată si n-ai avut nici o grijă. Si atunci vei vedea că nu mai este pocăintă în timpul mortii.

Deci, să ne gândim că, trecând un an de zile, foarte mult trebuie să plângem lui Dumnezeu, că n-am făcut nimic bun si să-I multumim că ne-a ajutat cu mila si cu îndurarea Lui să trecem iarăsi 365 de zile si să ajungem până azi.

Toti trebuie să multumească. Toată zidirea lui Dumnezeu. Căci viata si fiintele si toate vremurile sunt în mâna lui Dumnezeu. Tocmai acum trebuie să multumim lui Dumnezeu, ca să nu vină urgia Domnului peste noi!
Mântuirea se lucrează pe ruinele egoismului. (Părintele Arsenie Boca)


Înapoi la “Probleme administrative. Prezentarea membrilor”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator

Crestinism Ortodox.com. Catalogul Resurselor Ortodoxe pe Internet free counters
PELERIN ORTODOX