Despre Prorocii, vedenii , vise....

Tot ce nu ţine de creştinism
vivian
Mesaje:8
Membru din:09 Noi 2016, 10:45
Confesiune:ortodox
Preocupări:vreau adevarul mantuitor
Despre Prorocii, vedenii , vise....

Mesaj necititde vivian » 11 Noi 2016, 10:53

Cu stima si respect ma adresez dumneavoastra poate ati studiat mai mult ma refer aici la slujitorii bisericii va rog sa-mi spuneti la ce se refera aceste versete: 17. Si va fi ca'n zilele din urma, zice Dumnezeu, turna-voi din Duhul Meu peste tot trupul; si fiii vostri si fiicele voastre vor profeti si tinerii vostri vedenii vor vedea sI batranii vostri vise vor visa.
Is 44:3, Iz 36:26, Iz 37:5, Za 12:10, Ioil 3:1-5, In 7:39, FA 11:28, FA 16:9, FA 21:9
18. Si'n zilele acelea Eu peste robi si peste roabe voi revarsa din Duhul Meu si ei vor profeti,
Za 12:10, Ioil 3:1-5
19. si minuni voi face sus in cer si semne jos pe pamant: sange, foc si fumegare de fum;
Ioil 3:1-5
De exemplu am citit in scrierile lui Ioan Gura de aur ca in vremea lui nu se mai manifesta vorbirea in limbi si nici minuni ca in vremea apostolilor, insa acum noi traind vremile din urma nu cumva tocmai din acest motiv se nasc atatea controverse ca multi sinceri fiind si cautandu-l pe Dumnezeu au parte de lovituri.
Am mai citit pe unii monahi si sfinti afirmau ca au gustat din dulceata duhului sfant , unii avand vedenii,altii auzind vocea lui Dumnezeu, profetie, dar de vindecare, etc, altii spun dimpotriva ca avand anumite revelattii le-au considerat ca venind de la diavolul si neprimindu-le si crezand ca acestea sunt de la cel rau , au venit peste ei duhuri necurate care i-au muncit . Intrebarea se pune nu cumva faptul ca au respins pe duhul sfant crezand ca nu este lucrarea lui Dumnezeu , au permis sa vina duhul celui rau? Apoi au fost cazuri de oameni obisnuiti credinciosi care au experimentat si ei vise care s-au implinit si bucuria duhului sfant , iar unii din monahi si preoti spun sa nu primeasca nimic din toate acestea ca sunt de la cel rau. Oare nu vorbesc ei impotriva duhului sfant, facandu-i pe acestia sa nu se mai increada in Dumnezeu si in loc de bucurie sa primeasca neliniste si teama?
Va rog un preot documentat sa ma lamureasca.

Înapoi la “Secte extreme şi ALTE RELIGII”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori

Crestinism Ortodox.com. Catalogul Resurselor Ortodoxe pe Internet free counters
PELERIN ORTODOX