REGULI DE ÎNREGISTRARE

Primul lucru care trebuie citit!
Avatar utilizator
Administrator3
Mesaje:135
Membru din:14 Dec 2008, 14:53
Confesiune:ortodox
Preocupări:ajuta la administrare
Localitate:RO
REGULI DE ÎNREGISTRARE

Mesaj necititde Administrator3 » 27 Ian 2012, 00:00

:x6

1. La moment, aprobarea noilor utilizatori se face de către administrator. Pentru aceasta, cel care se înregistrează trebuie să indice un email valabil.

2. La înregistrare, orice utilizator este obligat să completeze câmpurile profilului, iar înainte de a scrie pe forum, să cunoască şi să respecte REGULAMENTUL FORUMULUI NOSTRU. Vă rugăm ca numele Dvstră de utilizator să fie cât mai sugestive, iar drept avatar puteţi alege poza personală sau o altă imagine simbol, dar care să fie decentă şi să nu sfideze majoritatea ortodoxă de pe forum.

3. Cei care nu au de gând să scrie, ci vor doar să citească pe forum, nu au nevoie de înregistrare. Un user care s-a înregistrat, dar nu scrie nici un mesaj mai mult de 3 luni, va fi şters automat din listă.

4. Orice user nou înregistrat este obligat să se prezinte în acest topic, unde să-şi spună cel puţin numele real, iar dacă e posibil: vârsta, studiile şi locul de trai. Aceste date nu sunt cerute pentru un careva "dosar conspiraţionist", ci pentru a ne cunoaşte mai bine şi a şti cu cine discutăm, întrucât forumul presupune dialog, nu monolog. (Cei care au de gând să-şi scrie doar propriul punct de vedere, fără să dialogheze cu ceilalţi, ar fi indicat să-şi facă un blog.)

5. Rugăm moderatorii să fie atenţi ca în cazul în care cineva vine să facă reclamă (mai ales spamerii) sau încalcă regulamentul, să fie imediat blocat, iar mesajul şters. Anterior, tocmai din acest motiv (spamul) a fost modificată modalitatea de înregistrare. Şi dacă vom constata că metoda confirmării prin email nu e viabilă, vom reveni la cea a confirmării de către administratori.

Pentru alte întrebări, contactaţi-ne la adresa: forum.teologie.net@gmail.com

Vă mulţumim. Fiţi alături de noi pe cel mai bun forum de teologie în limba română!

Înapoi la “Accesul pe forum + Regulamentul”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori

Crestinism Ortodox.com. Catalogul Resurselor Ortodoxe pe Internet free counters
PELERIN ORTODOX