tzanta exprima nivelul tau e cultura si intelegere. Cind ti-am reprosat asta, am facut-o pt tine, dar nu ai inteles. Adica sa nu cadeti si mai rau in ridicol.Ce ati patit domnule ? Ati inceput sa va balbaiti si sa va incecati? (Sper ca observati ce frumos ma adresez. Am fost atentionat, pe privat, de Ioan Cr. sa nu va mai numesc "tzatza".)
Raspundeti-mi atunci Domnule vasinec, unde spune Domnul Hristos aceste cuvinte si ce inseamnaDaca vreti sa vedeti cat de importanta este Scriptura, intrebati-ma orice referitor la viata crestina de zi cu zi, si o sa va raspund din Cuvantul lui Dumnezeu (Sfanta Scriptura).
Mai fericit este a da decât a lua Fapte 20,35
Apoi mergeti aici si va rog sa-mi tilcuiti aceste versete :
8. Fiica Babilonului, ticăloasa! Fericit este cel ce-ţi va răsplăti ţie fapta ta pe care ai făcut-o nouă.
9. Fericit este cel ce va apuca şi va lovi pruncii tăi de piatră. PSalm 136
Si aceste versete:
pe această piatră voi zidi Biserica Mea şi porţile iadului nu o vor birui. Matei 16,18. Va rog sa-mi aduceti argumente de la crestinii din primele secole referitor la portile iadului.
Şi luând pâinea, mulţumind, a frânt şi le-a dat lor, zicând: Acesta este Trupul Meu care se dă pentru voi; aceasta să faceţi spre pomenirea Mea. Luca 22,19
Explicati, argumentati din scrierile crestinilor din primele veacuri ce inseamna aceaste versete si la ce se refera.
Faptul ca dvs. incalcati, pe fatza, invataturile si exemplul Mantuitorului si ale Sfintilor Apostoli (consemnate in Sfanta Scriptura) nu va da dreptul sa le contestati importanta. Va priveste ce invataturi urmati. Dar, ar fi bine sa pastrati pentru dvs. parerile despre Sfanta Scriptura (despre faptul ca ar fi incompleta).
Da, cum le incalc? N-am zis ca sunt incomplete. la sectari sunt incomplete pt ca lipsesc carti din Biblie. Am spus ca Biblia nu este si nici nu trebuie sa devina idol asa cum se intimpla in cultele np
Biblia = cuvintul lui Dumnezeu
Hristos este Logosul ,Deci Hristos = Biblia sau cum?
Pai au folosit. AM mai raspuns de 3 ori la intrebarea asta.Sa revenim la subiect: Sfintii Apostoli si crestinii din vremea lor, au pacatuit pentru faptul ca nu au folosit icoanele sub nici o forma? Faptul ca dvs. va inchinati in fata unor picturi si le pupati (unul dupa altul, lasand saliva celor care urmeaza la pupaciune) constituie un pacat sau nu?
In Templu existau acei heruvimi brodatipe catapeteasma, in fata lor se faceau tamaieri.
Cultul AZ7 folosesc heruvimii brodati?
Ce puteti sa-mi spune despre nahrama Veronicai/
Dar despre icaona regelui Abgar care se pastreaza si azi?
Este cultul AZ7 fondat de E White? Daca da, cum si pe ce considerente Az7 o considera profetesa?
DIntr-un film np am extras
http://www.youtube.com/watch?v=A2d84LMfwbs.
Cum comentati?