"Nu putem spune nimic despre Universul dinaintea acestui moment de acum 13 miliarde de ani - nu ştim nici măcar dacă spaţiul şi timpul existau înainte de el. Ştim însă că energia şi materia au explodat din vid, creând atât timpul cât şi spaţiul. Universul timpuriu era extrem de fierbinte şi fantastic de dens, extinzându-se extraordinar de rapid într-un fel de explozie cosmică. Pe măsură ce s-a extins, universul s-a răcit. Materia şi antimateria s-au anihilat una pe cealaltă, lăsând în urmă rămăşiţe de materie. Din tumultul iniţial al universului au apărut entităţi separate — protoni, neutroni, fotoni, electroni — şi forţe distincte, printre care forţa puternică, forţa slabă şi forţele gravitaţiei şi a electromagnetismului. După câteva sute de mii de ani, universul a devenit suficient de rece pentru a permite protonilor şi electronilor să formeze atomi stabili, iar materia din univers a devenit neutră din punct de vedere electric. Drept rezultat, materia şi energia au încetat să mai interacţioneze în mod constant, iar radiaţia a început să circule liber prin univers. Pe măsură ce universul s-a extins, temperatura radiaţiei a scăzut, iar acum este detectabilă ca radiaţie cosmică de fond.
Această poveste bizară ce formează mitul modern al creaţiei este susţinută de o cantitate uriaşă de cercetări ştiinţifice, fiind compatibilă cu majoritatea lucrurilor pe care le ştim astăzi despre astronomie şi fizica particulelor. Nicio altă teorie a originilor nu poate explica atât de multe lucruri precum teoria Big Bangului. De aceea, faptul că oamenii de ştiinţă au reuşit să construiască o teorie logică susţinută de numeroase dovezi şi care ne permite să ştim ce s-a întâmplat în primele minute ale universului reprezintă una dintre cele mai mari realizări ale omenirii. "
http://www.descopera.ro/stiinta/1187180 ... eput-totul
Deci energia si materia a explodat in vid. Sa vina domnii savanti si cercetatori sa ne spuna cine a pus materia aia in vid, si de unde vine energia aceea din vid. Sa vina domnii savanti sa ne spuna cine a creat materia aceea din vid. Si sa explice domnii cercetatori cum poate fi vid, ceva ce are inauntru materie si energie. Faptul ca nu sunt in stare sa spuna nimic despre ce a fost inainte, deci sa explice de unde apare aceasta materie concentrata si asezata in vid, ne face sa spunem ca nu este decat un mit. Ca nu e pus pe seama religiosului, asta nu il face mai putin mit. Se va intampla urmatorul lucru. Cu cat vor incerca sa cerceteze mai adanc cu atat se vor apropia de Dumnezeu. La origini vor gasi pe Dumnezeu.
Si iata confirmarea deteriorii ADN-ului uman. Pricina, fara doar si poate este pacatul. Asa cum se mostenesc caractere fizice , se mostenesc si caractere psihice, mentale. Parintii nostri duhovnici spun: ce ai pus in copil aceea ai nascut. Ai pus pacat, ai nascut pacat sau predispozitia la pacat, ai pus virtute , nasti virtute.
"The human race itself is deteriorating as well. To end this article, I would like to share with you an extended excerpt from one of my previous articles entitled “Scientists Discover Proof That Humanity Is Getting Dumber, Smaller And Weaker“. As humans, it is our tendency to believe that we are somehow superior to all generations of humans that have ever come before us. But the cold, hard scientific evidence actually shows that the exact opposite is true. Compared to our ancient ancestors, our brains are smaller, our bodies are weaker and from generation to generation the number of errors in our DNA is rapidly growing. There is a finite limit on the amount of time the human race will be able to survive just based on the pace that we are deteriorating. Most people have never heard anything about this, and that is why such an extended excerpt from one of my previous articles is required. I believe that many of you will find this extremely enlightening."
http://www.riseearth.com/2015/08/the-un ... ating.html
Una din intrebarile mele de cand ma aflu in Anglia a fost , sa inteleg cum a putut sa se deterioreze atat omul? am privit, hindusi, negri din Africa sau Jamaica, indieni din Caraibe, le-am observat comportamentul, precum si caracterul si inclinatiile. Si am vazut cum isi transmit din generatie in generatie trasaturi specifice, inclinatii specifice, unele pacatoase altele mai putin pacatoase. Si m-am luptat sa nu pacatuiesc cu gandul privind anomaliile de comportament, sau chiar si fizice. Caci imi spuneam: nu se poate ca Dumnezeu sa fi creat asa ceva. Doar El le-a facut pe toate bune. Omul duce mai departe generatiilor urmatoare zestrea lui inclusiv cea sufleteasca.
Nu vreau sa supar pe nimeni, stiu ca sunt prea vocala acum, va rog sa ma iertati.
Bucuraţi-vă pururea.
Rugaţi-vă neîncetat.
Daţi mulţumire pentru toate, căci aceasta este voia lui Dumnezeu, întru Hristos Iisus, pentru voi.