Pagina 1 din 1

parintele Arsenie Muscalu

Scris: 29 Apr 2008, 23:54
de cristina[c]
nu cred ca exista bucurestean ortodox care sa nu il cunoasca pe parintele Arsenie,care a fost duhovnic la Patriarhia din Bucuresti.Cei care il cunoastem,ar trebui sa dam o mana de ajutor sfintiei sale ,careeste acum, parinte duhovnic la o manastire noua in Campina(la Cornu).Manastirea este de maici, este noua, chiliile sunt inexistente,bisericuta mica. Am intrebat o maicuta,cu ce putem ajuta manastirea? Ce putem aduce? mi-a raspuns"Ca la o casa noua."Eu cred ca putem participa si noi cu banutul vaduvei,caci stiu sigur ca "daruind, vei dobandi" Doamne ajuta!

Re: parintele Arsenie Muscalu

Scris: 30 Apr 2008, 08:26
de maria_andreea
Hristos a Inviat
Poate parintele are si un numar de cont in care am putea depune niste bani. Daca este asa te rugam daca nu este cu saparare sa il postezi.

Re: parintele Arsenie Muscalu

Scris: 01 Mai 2008, 12:14
de cristina[c]
Pai nu stiu nr de cont
dar stiu ca pe data de 8 mai ,joi la manastirea din Cornu,are loc sfintirea bisericii.sunt convinsa ca vor veni multi dintre ucenicii parintelui si dintre cei care il iubesc fara sa le fie duhovnic. sper cu ajutorul lui Dumnezeu sa fiu de fata si desi o sa vin direct din garad sunt absolut convinsa ca Maica Domnului ma va ajuta sa ajung la sf Liturghie.
Sa ne ajute Dumnezeu sa ajungem cu totii sa luam binecuvantare.