Pagina 1 din 1

Ulei de la Sfanta Xenia

Scris: 26 Iul 2015, 21:13
de madalina249
Va scriu pentru ca de ceva timp ma rog la Sfanta Xenia din Sankt Petersburg. As vrea sa cunosc persoane care au fost acolo si care ma pot ajuta cu mai multe informatii despre modul in care se pot plati (din Romania, prin transfer bancar) pomelnicele sau cum se poate obtine ulei de la candela sa. Pe site-ul oficial al capelei din cimitirul Smolensk sunt scrise cateva metode prin care se pot trimite pomelnice acolo (pe care le-am inteles cu traducerea aproximativa furnizata de Google). Site-ul e doar in rusa si cred ca transferul bancar se poate face doar din Rusia.
Tot in prezentarea site-ului se scrie ca preotii care slujesc acolo trimit celor ce solicita ulei de la candela si o petala de la florile de pe mormantul sfintei. Am marea rugaminte de a ma ajuta, in cazul in care cunoasteti pe cineva care locuieste in Sankt Petersburg sau care merge in pelerinaj acolo sa imi trimita si mie ulei si o petala de la mormantul Sfintei Xenia. Va voi achita costurile prin Western Union sau Money Gram in avans. Nu stiu cum se pot trimite bani prin banca si nu as trimite bani prin posta.
M-ar ajuta foarte mult sa cunosc persoane care au fost acolo, care ma pot ajuta cu informatii sau cu o traducere exacta a continutului site-ului capelei.
Va multumesc.