Pagina 1 din 1

tripletii

Scris: 22 Feb 2013, 15:58
de tripletii2013
Buna tuturor,ne-am nascut pe data de 4 ianuarie 2013,suntem doua fetite si un baietel,parintii si fratii nostrii mai mari vor sa ne scoata la plimbare,dar nu au cu ce,ne-am dori mult de tot un carucior,sau doua pentru gemeni deoarece surioara noastra are numai un anisor si numai asa vom putea iesi la plimbare impreuna,iar pentru ca mamica sa nu stea cu toti trei in brate pentru ca nu poate :oops: ,am fi bucurosi daca am avea macar doua leagane electronice sau ceva de genul :?: ,va multumim si Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Re: tripletii

Scris: 24 Feb 2013, 02:37
de protosinghel
Păi lăsaţi un email şi un număr de telefon, ca să vă poată contacta lumea. Căci altfel cum v-ar putea ajuta?

Re: tripletii

Scris: 15 Feb 2014, 16:17
de tripletii2013
am uitat sa las datele unde pot fi contactata,desi am crescut mari avem nevoie de un carucior pentru tripleti,nu ne putem permite unul,suntem o familie de 10 persone,8 copii minori si noi parintii,stam in chirie in locuinta sociala data de la primarie,incercam sa ne cautam o alta locuinta,desi avem conditii cheltuielile sunt costisitoare,sa nu mai zic de faptul ca apartamentul este foarte umed,igrasia s-a imbibat in toate hainele,de aproximativ 4 ani de cand locuim aici,am aruncat mobilier si l-am inlocuit cu altul cumparat de la persoane carora nu l-ea mai trebuit,asa cum am putut.Nu cred ca mai are rost sa ma plang de aceste lucruri,dar un carucior pentru tripleti ne-ar bucura foarte mult, vom putea iesi la plimbare cu cei mici, nu e pre tarziu sa am aceasta dorinta.

vas_mihaela41@yahoo.ro
0755864262
0740552395


Doamne ajuta!

Re: tripletii

Scris: 15 Feb 2014, 16:38
de protosinghel
Interesant că intraţi pe forum o dată pe an, şi doar pentru a solicita ajutor. Noi aici vorbim mult despre Dumnezeu. Acest aspect nu vă interesează?

Re: tripletii

Scris: 19 Feb 2014, 13:57
de tripletii2013
Ce inseamna pentru dumneavoastra,a vorbi mult despre Dumnezeu?Faptul ca am intrat pe forum o data pe an,vi se pare o greseala?Mie nu.Daca nu inru pe forum sa vorbesc despre Dumnezeu in fiecare zi inseamna ca sunt o pacatoasa,inseamna nu ma intereseaza acest fapt?Stiti macar cum este sa cresti 8 copilasi,sa te ocupi de problemele ficaruia in parte,s-ai indrumi pe cale cea buna,sa fi pentru ficare copil atat mama cat si prietena.Tripletii sau nascut prematuri,nici nu stiti prin cate am trecut cu ei pana au implinit 1 anisor,cate zile si nopti am stat langa ei cand au fost bolnavi,cate drumuri am facut cu ei pe la spitale numai sa vad ca ei sunt bine,ore in sir m-am rugat Domnului sa-mi dea putere sa-mi cresc toti copii asa cum si parintii mei m-au crescut pe mine,cu frica de Dumnezeu.Daca a sta langa copii fara sa intru zilnic sa vorbesc despre Dumnezeu este cea mai mare greseala a mea,atunci voi fi pedepsita,dar nu de oameni.

Re: tripletii

Scris: 24 Feb 2014, 12:35
de protosinghel
Întrebarea mea nu a fost o mustrare. Nu vă supăraţi.
Vă înţeleg greutăţile, dar nu uitaţi că copiii Dvs au nu doar trup, ci şi suflet. Domnul să vă întărească ca să vă puteţi ocupa şi de creşterea lor duhovnicească.
Tocmai la asta mă refeream, că noi vă putem ajuta mai mult duhovniceşte, decât trupeşte. Dar Dvs aţi luat-o în nume de rău.
Iar cu familiile numeroase sunt obişnuit. La taică-meu au fost 9 în familie, un frate de-alui tata are 10 copii, iar noi am fost 6 (eu cel mai mare). Ştiu foarte bine ce înseamnă asta... Fiţi binecuvântaţi!