Eu am ales sa cred si sa ma incred in cel ce a murit pe cruce Fiul lui Dumnezeu Isus si nu intr-un obiect.Dumnezeul viu Tatal,Isus si Duhul Sfant nu-si imparte slava cu oameni sau obiecte.Semnuele exterioare ale botezului cu Duhul Sfant sunt vorbirea in limbi si prorocirea conform cu cartea Faptele Apostolilor.Probabil sunt si oameni care imita vorbirea in alte limbi sau profetia dar este problema fiecaruia.Fiecare raspunde personal de faptele sale iar cine nu poate fi sincer cu el insusi cum poate fi sincer cu Dumnezeu?Pacatele sunt enumerate clar in Biblie si prietenia cu oamenii care cred in Isus nu se gaseste acolo.(printre pacate).Multumesc lui Dumnzeu Tatal pentru Fiul Sau Isus prin credinta in jerfa Sa minunata si desavarsita am mantuire,sanatate,pace si o viata binecuvantata iar cu ajutorul puterii Duhului Sfant pot sta pe calea pe care mi-a aratat-o El.Batranii imi interziceau sa am vreo legatura de orice natura ar fi( prietenie, sau mai mult) cu cei protestanti, considerau ca e pacat sa port vreun fel de sentiment pentru ei pentru ca nu sunt botezati in Sfantul Duh, insa eu ma gandeam ca ei nu au nicio vina ca Dumnezeu le-a dat viata intr-o familie de asemenea cult religios. Inca mai cred ca nu este pacat atat timp cat reusesc sa NU ii judec pentru ca ei nu aduc slava lui Dumnezeu prin recunoasterea Sfintei Cruci.
38 Ioan I-a zis: „Învăţătorule, noi am văzut pe un om scoţând draci în Numele Tău; şi l-am oprit, pentru că nu venea după noi.”
39 „Nu-l opriţi”, a răspuns Isus, „căci nu este nimeni care să facă minuni în Numele Meu, şi să Mă poată grăi de rău îndată după aceea.
40 Cine nu este împotriva noastră este pentru noi.
Marcu 9
Am avut harul sa vad in acest weekend vindecari,botezuri cu Duhul Sfant,profetii,eliberari de duhuri necurate la intalnirea de pe munte de la Anina,jud,Caras-Severin.Toate au fost facute in numele Domnului Isus prin puterea Duhului Sfant.Multumesc Domnului.Sa nu credeti ca ma cred special sau mai stiu eu cum dar daca Dumnezeu a ingaduit sa vad aceste lucruri eu le marturisesc.Tot ce face Dumnezeu este implinirea promisiunilor sale cu privire la cei ce cred in Dumnezeul viu Tatal,Fiul Isus si Duhul Sfant.Laudat sa fie Dumnezeul viu!
5 De aceea, daţi-vă şi voi toate silinţele ca să uniţi cu credinţa voastră fapta; cu fapta, cunoştinţa;
6 cu cunoştinţa, înfrânarea; cu înfrânarea, răbdarea; cu răbdarea, evlavia;
7 cu evlavia, dragostea de fraţi; cu dragostea de fraţi, iubirea de oameni.
2 Petru 1
Vedem ca aici cel pe care Isus a zidit Biserica Sa Petru ne indeamna la iubire de oameni si nu la respingere sau altceva.Isus a avut mila si de femeia prinsa in preacurvie dar unii nu au mila de cei ce se hranesc din Cuvantul Domnului si vor sa slujeasca si ei dupa puterea pe care a primit-o de la Domnul Isus.Oare Domnul Isus ce ar face?.Mila biruieste judecata si cu ce judecata judeci asa vei fi judecat.Dumnezeu sa va binecuvanteze!Pentru ca la acesta am fost chemati si nu la vorbire de rau care este mentionat in Biblie ca si pacat.