[quote="electric77"]
electric,
ce reguli ? exista fotografii de-ale lui Iisus asa incat pictorii sa poata picta dupa model? nu exisa
Mai electric tu judeci cu capul sau cu degetele de la picioare?:lol: In primul rind daca te referi la fotografii aparatul nici nu era inventat poate vrei sa iti spun si anul cind sa inventat aparatul foto?
Eu iti recomand o studiere atenta a Bibliei caci se pare ca mindria la tine e mare
Ioan 14 vs.7 Dacă M-aţi fi cunoscut pe Mine, şi pe Tatăl Meu L-aţi fi cunoscut; dar de acum Îl cunoaşteţi pe El şi L-aţi şi văzut.
Dar marama Sf.Veronica iti spune ceva?Insusi Hristos a pictat o icoana cind la drumul spre Golgota a ,,pictat,, marama cu insusi scump singele lui.
Sf.Ap.Luca pruncul cu pruncul in brate. Sf.Ap.care se inchinau in prezenta icoanelor iti spune ceva?Dar toate astea domnii protestanti le ignora nu vedem nu auzim nu?
Zice eletric :vreti sa intelegeti odata ca Iisus este Dumnezeu puternic? si prin urmare trupul Lui nu este asemenea oamenilor si ca este inutil sa reprezentati trupul carnal avut acum 2000 de ani prefacut in tarana despre care Biblia afirma ca nu are importanta si nici macar nu mai stiti cum era ?
Mai electric

Trupul Lui prefacut in tarina ??Care Biblie o citesti tu?
Ioan Cap 20
5. Şi, aplecându-se, a văzut giulgiurile puse jos, dar n-a intrat.
6. A sosit şi Simon-Petru, urmând după el, şi a intrat în mormânt şi a văzut giulgiurile puse jos,
7. Iar mahrama, care fusese pe capul Lui, nu era pusă împreună cu giulgiurile, ci înfăşurată, la o parte, într-un loc.
8. Atunci a intrat şi celălalt ucenic care sosise întâi la mormânt, şi a văzut şi a crezut.
9. Căci încă nu ştiau Scriptura, că Iisus trebuia să învieze din morţi.
10. Şi s-au dus ucenicii iarăşi la ai lor.
11. Iar Maria stătea afară lângă mormânt plângând. Şi pe când plângea, s-a aplecat spre mormânt.
12. Şi a văzut doi îngeri în veşminte albe şezând, unul către cap şi altul către picioare, unde zăcuse trupul lui Iisus.
Iar Toma, unul din cei doisprezece, cel numit Geamănul, nu era cu ei când a venit Iisus.
25. Deci au zis lui ceilalţi ucenici: Am văzut pe Domnul! Dar el le-a zis: Dacă nu voi vedea, în mâinile Lui, semnul cuielor, şi dacă nu voi pune degetul meu în semnul cuielor, şi dacă nu voi pune mâna mea în coasta Lui, nu voi crede.
26. Şi după opt zile, ucenicii Lui erau iarăşi înăuntru, şi Toma, împreună cu ei. Şi a venit Iisus, uşile fiind încuiate, şi a stat în mijloc şi a zis: Pace vouă!
27. Apoi a zis lui Toma: Adu degetul tău încoace şi vezi mâinile Mele şi adu mâna ta şi o pune în coasta Mea şi nu fi necredincios ci credincios.
Te rog dar nu mai afirma caci icoana este idol caci nu este. Noi crestinii ortodocsi nu ne inchinam icoanei ci in prezenta icoanei.
Voi protestantii si neoprotestantii sunteti idolatri .De ce afirm asa ceva?Pentru ca voi credeti intr-un hristos mincinos. Orice hristos inventat de parham,ellen white ,benny hinn,sau mai stiu eu care nebun care si-a facut secta nu este decit un idol mai bine zis un hristos mincinos.Asadar sustin si afirm caci sectarii sunt idolatri. Va inchinati unui idol pe care in nebunia voastra il numiti hristos.